De praktijk

Orthodontistenpraktijk Veenendaal is gevestigd aan de Industrielaan 24 in Veenendaal. Het pand is eenvoudig bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vooruitgang en samenwerking

Als orthodontistenpraktijk geloven we in vooruitgang. Wij willen voorop lopen in orthodontische, technische en sociale innovaties. Innovaties die bijdragen aan een betere zorg voor onze patiënten.

Dat doen we elke dag. Samen met u, maar ook met onze collega-orthodontisten, tandartsen en specialisten zoals kaakchirurgen. Zo werken we samen vandaag aan de zorg van morgen.

Orthodontisten en tandartsen voor orthodontie

De orthodontisten voldoen allen aan de strenge kwaliteitseisen van de Nederlandse vereniging van Orthodontisten. (NNvO).

Orthodontist

Hans Kelderman

BIG 99021980302

Drs. Hans J.A. Kelderman MMSc – Orthodontist

Slechts weinig mensen hebben tanden die van nature recht staan. Gelukkig kunnen orthodontisten dit verhelpen en door de ontwikkelingen op de markt ziet men steeds minder van een beugel. Kelderman Orthodontie loopt voorop in deze ontwikkelingen en plaatst onder meer de beugels aan de binnenkant van het gebit of maakt gebruik van doorzichtige uitneembare beugels.

Zelfvertrouwen

Een gecorrigeerd gebit geeft het uiterlijk een positieve uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Bovendien verbetert het de kauwfunctie en is het gebit beter schoon te houden, zodat de kans op cariës en infecties afneemt. De meeste kinderen komen als ze in groep zeven of acht zitten. Dit is de ideale leeftijd om met de behandelingen te beginnen. Een orthodontische behandeling duurt ongeveer 18 tot 24 maanden. Iedere vier tot zes weken komt de patiënt naar de praktijk voor controle en behandeling.

Wanneer

Het hangt van meerdere factoren af wanneer een orthodontische behandeling gestart moet worden. Dit zal bij een eerste consult in de praktijk besproken worden. Bij kinderen is het belangrijk dat er nog lichamelijke groei is en streven wij er naar om voor aanvang van de middelbare school te starten. Een verwijzing van de tandarts is overigens niet meer nodig.

Consult

Heeft u het idee dat uw tanden en/of kaak niet recht staan of denkt u dat uw kind toe is aan een behandeling? Maak dan eens een afspraak voor een oriënterend gesprek. Tijdens de eerste afspraak (het eerste consult) wordt een diagnose gesteld; hierna volgt de documentatie en tenslotte een uitgebreide uitleg c.q. bespreking van het behandelplan. Orthodontische behandelingen worden enkel vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Wij adviseren u om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar uw vergoeding.

Geregistreerd Specialist in het Orthodontisch Specialisten Register (BIG) en Lid van de Vereniging van Orthodontisten.
Specialisatie tot orthodontist aan Harvard School of Dental Medicine, Boston, USA.
Diploma Master of Medical Science (MMSc) aan Harvard Medical School, Boston USA.

BIG-registratie: 99021980302

Voor meer informatie over taakomschrijving, bevoegdheid en deskundigheid van de orthodontist, deze link: allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/de-orthodontist.

Orthodontist

Lodewijk Sillevis Smitt

BIG 9065424702

Drs. Lodewijk Sillevis Smitt

1997
Opleiding tot tandarts aan de universiteit van Amsterdam, ACTA.

2006-2009
Orthodontiekliniek Essen-Kettwig, Universitätsklinikum Aachen, UMC st. Radboud Nijmegen, specialisatie tot orthodontist.

2010
Geregistreerd Specialist in het Orthodontisch Specialisten Register (BIG) en Lid van de Vereniging van Orthodontisten en de DGKFO (Deutsche Gesellschaft für Kieferorthopädie).

2011-2016
Orthodontist bij Kelderman Orthodontie Huizen en Veenendaal

2016 - heden
Orthodontist in Orthodontistenpraktijk Huizen

2003-2009
Opleiding tot tandarts aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, ACTA.

2009-2013
Specialisatie tot orthodontist aan het Universitair Medisch Centrum Groningen

2013 – heden
Geregistreerd Specialist in het Orthodontisch Specialisten Register (BIG) en Lid van de Vereniging van Orthodontisten.

Voor meer informatie over taakomschrijving, bevoegdheid en deskundigheid van de orthodontist, klik op: allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/de-orthodontist.

Orthodontist

Noam Grossmann

BIG 69059841902

Drs. Noam Grossmann MSc.

1988-1994 Opleiding tandheelkunde, Hebrew University, Hadassah School of Dental Medicine , Jerusalem ( B.Med.Sc, Dental Medical Doctor DMD )

1994-2000 Werkervaring als Tandarts

2000-2002 Master of Science in Dental Medicine , Hebrew University, Hadassah School of Dental Medicine , Jerusalem ( MSc Dent Science)

2000-2004 Opleiding orthodontie in Departement of Orthodontics, Hebrew University, Hadassah School of Dental Medicine , Jerusalem

2006-2020 Werkzaam als orthodontist in Nederland

2020- heden werkzaam als orthodontist in Orthodontistenpraktijk Veenendaal

Geregistreerd Specialist in het specialistenregister (BIG) voor orthodontie (DMO) en Lid van de Vereniging van Orthodontisten (NVVO), European association of Orthodontists, American Association of Orthodontists

Voor meer informatie over taakomschrijving, bevoegdheid en deskundigheid van de orthodontist, klik op: allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/de-orthodontist.

Tandarts voor orthodontie

Eva Fernandez Gonzalez

BIG 49910646002

Mondhygiënisten, orthodontie-assistenten en ondersteuning

Alle ortho-assistenten en mondhygiënisten zijn gediplomeerd, nemen deel aan nascholings-activiteiten en worden gemonitord door interne en externe audits.

Office manager
 • Annelie
Mondhygiënisten
 • Pien
 • Najat
Dental Monitoring Coördinatoren
 • Ineke
 • Heleen
Orthodontie assistenten
 • Wendy
 • Odette
 • Sandra
 • Quirine
 • Gelinda
 • Lara
 • Anja
 • Princess
 • Mirella
 • Farnaz
 • Aysha
Receptionisten
 • Jacquelien
 • Ellen
 • Janneke
Omloop assistenten
 • Ineke
 • Kania
Documentatie assistenten
 • Kania

Impressie praktijk

Een impressie van onze praktijk.