Suresmile

Online aanmelden

Suresmile digitale technologie is speciaal ontwikkeld voor orthodontische behandelingen. Met een 3D model van de tanden kan het gehele gebit worden geanalyseerd.

Door het gebruik van de 3D scan en de Suresmile software, kan een optimale behandeling worden gerealiseerd. Iedere behandeling is op maat gemaakt en zorgt voor een prachtig, stralend resultaat.

Hoe werkt het?

Traditioneel worden orthodontische boogdraden met de hand gebogen. Met Suresmile worden de draden op maat vormgegeven met behulp van een unieke robot- technologie.

Een geweldig resultaat in een kortere behandelingsperiode dan voorheen het geval was met de gebruikelijke technieken.

Digitale scan

Door het maken van een digitale 3D scan van het gebit zal er een model gemaakt worden. De scan wordt gemaakt met een klein apparaat dat foto’s maakt. Geheel pijnloos!

Plannen van de behandeling

Door de 3D virtuele simulatie van het gebit maakt de orthodontist een optimaal en volledig op maat gemaakt behandelplan.

Behandeling speciaal ontwikkeld voor jou

De gemaakte scan wordt verzonden naar Suresmile. Daar buigen de Suresmile-robots de draden op maat. Voor het behalen van het beste resultaat worden de draden speciaal voor u gebogen. De aangepaste bogen zullen de tanden zachtjes, maar toch precies, geleidelijk verplaatsen naar de gewenste posities.

De voordelen van Suresmile

Snel, zacht, nauwkeurig en voorspelbaar.

  • Verminderde behandelingstijd (gemiddeld 30%)
  • Minder afspraken
  • Meerdere behandelmogelijkheden (vraag uw orthodontist)
  • Plan en visualiseer het resultaat voor de start van de behandeling (3D-simulatie)
  • Helpt orthodontisten bij de controle van de tandverplaatsing direct naar de geplande posities

Bent u benieuwd naar wat wij voor u of uw kind kunnen betekenen? Meld u aan en wij nemen contact met u op voor het plannen van een eerste afspraak. De kosten voor een eerste consult zijn slechts € 22,91.

Nieuwe patient?

U kunt uzelf of uw kind online aanmelden!